Home
Facebook

Volop ijspret: oudejaarsdag hele baan open

Volop ijspret: oudejaarsdag hele baan open Biddinghuizen - 31 december 2008.  Dinsdagmiddag was de ijsbaan voor het eerst dit jaar geopend. Zoals eerder al bericht op BHZNet kon er zowel 's middags als 's avonds geschaatst worden, al was nog niet de hele vijver open voor publiek.

Het achterste deel bevatte nog te weinig ijs, maar na de afgelopen nacht zal ook hier het ijs voldoende dikte hebben. Op oudejaarsdag kan dus worden geschaatst op de hele baan. Juist vanwege die dag is de ijsbaan overigens dan alleen 's middags open.


Het achterste deel is nu nog afgezet met pionnen, maar oudejaarsdag ook open

Dinsdagmiddag waren er direct al diverse mensen die de weg naar de ijsbaan wisten te vinden. Zij konden niet alleen genieten van een prachtige winterzon, maar ook nog eens van spiegelglad ijs. Het aantal bezoekers was nog relatief gering. "Normaalgesproken kunnen we dit duidelijker aankondigen door een bord te plaatsen in het centrum van het dorp", vertelt één van de bestuursleden van de ijsclub, "maar dit jaar werden we tegengehouden door een milieuambtenaar omdat we hiervoor geen vergunning hebben."


Schaatsen onder een mooie winterzon

Naast BHZNet zal mond-op-mond reclame haar werk moeten doen, maar dat zal zeker het geval zijn. Gezien de weersverwachtingen zal er een redelijk lange periode zijn dat de ijsbaan open is.

Klik hier voor alle foto's

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2024 IJsclub Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat